Plezier met onze horeca parasol

Vanaf het moment dat wij onze café hebben geopend ben ik al druk aan het zoeken naar een horeca parasol. Momenteel hebben wij er een doek hangen zodat de gasten alsnog in de schaduw kunnen zitten, echter is dit niet bepaald professioneel waardoor ik online ben gaan zoeken.

Het viel mij op dat bijna ieder bedrijf een parasol heeft. Door aan hun te vragen waar ze deze parasol hebben besteld kreeg ik vrijwel van iedereen hetzelfde bedrijf te horen. Mede dankzij het feit dat dit dan gezien wordt als een goed bedrijf ben ik online gaan zoeken. Tijdens deze zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van Xterior. Een bedrijf welke dan ook genoemd werd waar het tevens mogelijk is om een parasol of windscherm te bestellen voor op terras.

logo (1)

Met de achterliggende gedachten heb ik ervoor gekozen om telefonisch contact te zoeken met hun. Ik wist namelijk niet goed welke afmeting het beste zou passen op het terras van ons. Door de breedte en de lengte van het terras zelf door te geven konden hun een goede indicatie geven van het beste formaat voor de parasol. Je raadt het wellicht al wel… Deze hebben we dan ook besteld.