Architectuur Hilversum ingeschakeld!

Het laten ontwerpen van een nieuwe woning is nu eenmaal iets wat ik al een lange tijd wilde doen. Echter is het er nooit van gekomen aangezien er te weinig budget voor was. Nu dat het budget toereikend is heb ik er ook gelijk voor gekozen om een bedrijf hiervoor in te huren. Dit leidde mij dankzij het zoeken op architectuur Hilversum naar de website van Lokaal 18 B2. Doordat ik er een bedrijf voor wilde inschakelen hoopte ik het wel dat het allemaal snel gebeuren kon, hiermee ben ik in ieder geval zeker van het feit dat het netjes uitgevoerd wordt.

145916487-orig

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om een afspraak te maken bij hun. Door middel van deze afspraak kan ik er goed voor zorgen dat de wensen besproken wordt, en ook hier goede feedback op kan krijgen. Een tekening maken hoe dat het huis eruit moet komen zien is voor mij lastig, voor hun daarentegen niet! Binnen enkele minuten hebben hun het al voor mekaar dat het netjes en wel getekend is. Duidelijkheid in een tekening is hier dan ook echt aan de orde.