Ik kocht een olijfboom in pot!

Welkom! Jullie weten dat ik altijd super druk ben met mijn huis en tuin en dat ik veel mensen om mij heen help. Ik help dan eigenlijk vooral mijn broer die vaak niet goed weet hoe hij zijn huis en tuin in moet richten. Pas geleden heb ik zelf weer een leuke aankoop gedaan, ik kocht namelijk een olijfboom in pot voor bij mij in de tuin. Ik dacht dat zo’n boompje niet in Nederland zou kunnen groeien maar Olijfboom.nl bewees het tegendeel. Op deze website kocht ik namelijk mijn olijfboom in pot. Hier staan ook verschillende handige tips voor iedereen die een olijfboompje wil kopen. Ik heb hier dus ook mijn eigen boompje gekocht voor een leuke prijs en daar ben ik erg blij mee.

Een verrassing voor mijn broer!

Omdat ik zelf zo blij ben met mijn aankoop leek mij dit ook wel wat voor mijn broer. Jullie weten inmiddels al wel dat mijn broer niet zo goed is in het inrichten van zijn tuin en daarom had ik een leuke verrassing voor hem. Ik heb hem een olijfboompje gegeven en daar is ij erg blij mee. Het staat erg mooi in zijn tuin en hij was mij ook erg dankbaar. Nu nog hopen dat hij het boompje goed verzorgd maar dat moet zeker lukken met de tips op de website!