Leuke douchekranen gevonden

sani5 sani3Ik ben al een hele tijd van plan om mijn badkamer te gaan verbouwen en ongeveer een half jaar geleden heb ik besloten het te gaan doen. Ik besloot te gaan voor een modern ontwerp en zocht hier dus ook douchekranen bij, uit eindelijk ben ik op deze website gekomen en hier heb ik het ook besteld. Het assortiment is zeer ruim en dat is handig omdat ik graag het perfecte model heb zodat het de badkamer helemaal afmaakt tot in de kleinste details. Maar dat was niet de enigste reden dat ik voor deze leverancier heb gekozen want er zitten namelijk meerdere voordelen aan.

Het pakte goed uit

sani4 Na een tijd zoeken vond ik de perfecte douchekranen en ik bestelde er eentje, het was een mooie moderne die precies bij het thema en de rest van mijn badkamer paste. Het scheelde redelijk wat geld in vergelijking met andere bedrijven die deze kranen verkopen en dat is ook een van de grootste reden dat ik koos voor dit bedrijf. Ik plaatste mijn bestelling en binnen no time werd de kraan geleverd die ik wou, ik pakte hem uit en heb hem zelf geïnstalleerd. De kwaliteit verbaasde mij enigszins omdat de prijs zo laag was voor zo’n degelijk product, dat is iets wat je tegenwoordig niet meer zo heel vaak ziet en dat is ook de reden dat ik ge tijd heb genomen om dit artikel te schrijven.