Plezierig wonen? Dat moet makkelijk lukken met deze Global Source Asia loungesets

Plezierig wonen gaat natuurlijk over een heel aantal zaken, daar is natuurlijk van alles mee gemoeid. Vandaag zoom ik even in op de tuin. Hoe zorg je er nou voor dat je je tuin het komende voorjaar inricht tot een plek waar het echt plezierig wonen is? Hieronder zal ik drie voorbeelden van Global Source Asia loungesets laten zien waarop dat zeer gemakkelijk gaat! Het is immers heerlijk om deze lente optimaal te genieten van een florerende omgeving.

Sets die je tuin opfleuren

Allereerst onderstaande love seat, waarvan ik zelf ook echt helemaal ondersteboven ben. Eerlijk toegegeven, het was mijn vriendin die er oorspronkelijk mee kwam – in haar tuin wil zij deze namelijk aanschaffen. Ik ‘steel’ haar ideetje, om mijn lezers ook te introduceren met dit soort bijzondere Global Source Asia loungesets. Het leuke aan de sets van dit merk is dat ze volledig te personaliseren zijn, je kunt ze vormgeven zoals je maar wilt. Zo kun je het vlechtwerk op maar liefst vijftien manieren laten uitvoeren, met verschil in bijvoorbeeld dikte en kleur. Ook de bekleding geschiedt volledig naar eigen wens!

6

Een volgend pareltje is onderstaande set, echt een bijzonder luxe en ‘loungewaardige’ bank en toebehoren. Als ik zie hoe lekker die kussens eruit zien, wordt mijn verlangen naar dit voorjaar alleen nog maar sterker. Ook hier weer is er ruime keuze in de bekleding en het vlechtwerk. Klik op de foto zelf om direct naar de productpagina te gaan en ontdek hoe voordelig deze set werkelijk is!

5

 

De laatste loungeset die ik wil behandelen is onderstaande sofa. Ik vind het model persoonlijk zeer uitnodigend, je kunt hier dagen in de zon op spenderen. Bovendien kun je de banken loskoppelen van elkaar en dan heb je een uitgebreide zitruimte voor vele mensen!

2